Clemens-gastro-og-bar-77Lille.jpg

Spis

This is the page description.

—  Ærlig mad til folket!  —

Hos Clemens Gastro & Bar får du et ærligt måltid.
Tilberedt af kokke og skabt fra bunden i vores køkken.
Ærlig smag. Ærlige Råvarer.
Den møre bøf. Den modne ost. Den friske, sprøde salat.
Enkelt og ligetil – ikke så mange dikkedarer.
Og så økologisk som muligt.
Læn dig tilbage, slap og nyd det, mens vores eksperter arbejder
i køkkenet og koncentrerer sig om at lave god og ærlig mad til dig.

CLEMENS – Gastro & Bar

Handpegened.png

Sådan gør du

1. Find en forret
2. Vælg et stykke kød
3. Vælg hvordan det skal steges
4. Vælg en sidedish og en sauce. Ønsker du ekstra sides:  25,- pr. stk.
5. Har du lyst til at runde af med noget sødt? Vælg en af vore lækre desserter
Velbekomme!

2 retter 200-   /   3 retter 250-   /   4 retter 300,-

* Vær opmærksom på tillæg ved enkelte retter

 

 


 

—  Forret —

thyme.png

Tomatssuppe
med grillet brød og fed creme fraiche

4 Sprøde    *+25,-
Sprøde ruller, gyoza med kylling, rejer i tempura, wonton,
letkrydret tangsalat og 3 slags dip

Rimmet lynstegt laks
– på sprød salat, vendt med soya og sesamolie. Urtemayo

Dampede blåmuslinger
– med tomatsmør, skalotteløg og hvidløg

Lufttørret Italiensk skinke    *+35,-
– med grillet brød, bagte mandler og aioli

Dagens Forret
Se dagens menu på tavlen eller spørg vores søde tjenere

 

—  Kød —

Ko.png

250 g Oksemørbrad   *+100,-
– af dansk kødkvæg

200 g Striploin
“Husets bøf“

ca. 1 kg Kalveculotte    *+ 100,- pr. kuvert
– langtidsstegt og derefter grillet. Min 2 pers.

400 g US Greater Omaha Entrecôte    *+150,-
modnet mindst 60 dage

300 g Rib Eye   *+100,-

500 g Hjemmemodnede Højreb    *+150,-
modnet mindst 50 dage

Grillet Lammeculotte på spyd
– lam fra New Zealand

Grillet Unghanebryst
– med økologisk honning og urter

Braisserede Svinekæber
– af dansk øko-gris – få 100 gr ekstra *50,-

Dagens Hovedret
Se dagens menu på tavlen eller spørg vores søde tjenere

Pimp din bøf
Sprød røget bacon   + 50,-
Kæmperejer i hvidløgssmør+ 75,-

 

 

—  Sidedish —

sidedish.png

Pommes frites
Råstegte kartofler
Bønner med bacon og skalotteløg
Variation af kål vendt i citronsafter og urter
Tomatsalat med sherry vinaigre, rødløg
og græskarkerner
Clemens friske salat   *+ 25,-


hummer.png

—  Sauce —

Svampesauce
Madagaskarpebersauce
Rødvinssauce
Sauce Bearnaise med skalotteløg og estragon*
Chilimayo
Estragonmayo

 
ClemensGastroBarBeef1.jpg


—  Dessert  —

spoondessert.png

Clemens Trifli
– med portvin, makroner, hvid chokoladecreme
med anis og vanilje samt letpisket fløde

Gateau Marcel   *+25,-

Hvid chokolade Pannacotta
– med blåbær og bagte mandler

Kagetallerken med is
Variation af små mundgodter

Belgisk vaffel
–  med Vebbestrup økologisk vaniljeis

—  OST —

ost.png

3 slags ost
 En blød, en fast og en blåskimmel med surt, sødt og sprødt