Clemens-gastro-og-bar-77Lille.jpg

Spis

This is the page description.

—  Ærlig mad til folket!  —

Hos Clemens Gastro & Bar får du et ærligt måltid.
Tilberedt af kokke og skabt fra bunden i vores køkken.
Ærlig smag. Ærlige Råvarer.
Den møre bøf. Den modne ost. Den friske, sprøde salat.
Enkelt og ligetil – ikke så mange dikkedarer.
Og så økologisk som muligt.
Læn dig tilbage, slap og nyd det, mens vores eksperter arbejder
i køkkenet og koncentrerer sig om at lave god og ærlig mad til dig.

CLEMENS – Gastro & Bar

Handpegened.png

Sådan gør du

1. Find en forret
2. Vælg et stykke kød
3. Vælg hvordan det skal steges
4. Vælg en sidedish og en sauce. Ønsker du ekstra sides/sauce:  25,- pr. stk.
5. Har du lyst til at runde af med noget sødt? Vælg en af vore lækre desserter
Velbekomme!

2 retter 225-   /   3 retter 275-   /   4 retter 325,-

* Vær opmærksom på tillæg ved enkelte retter

 

 


 

—  Forret —

thyme.png

Kartoffel porresuppe
med bacon og cream fraiche

4 Sprøde    *+25,-
Sprøde ruller, gyoza med kylling, rejer i tempura, wonton,
letkrydret tangsalat og 3 slags dip

Bagt laks
– på sprød spidskålssalat vendt i pesto og mandler

Perlebygotto
– med ristede kejserhatte, parmasan og råsyltede tranebær

Lufttørret Italiensk skinke    *+35,-
– med grillet brød, bagte mandler og aioli

Dagens Forret
Se dagens menu på tavlen eller spørg vores søde tjenere

 

—  Kød —

Ko.png

250 g Oksemørbrad   *+100,-
– af dansk kødkvæg

200 g Striploin
“Husets bøf“

400 g US Greater Omaha Entrecôte    *+150,-
modnet mindst 60 dage

300 g Rib Eye   *+100,-

500 g Hjemmemodnede Højreb    *+150,-
modnet mindst 50 dage

Grillet Lamme Culotte *+75,-

Grillet Unghanebryst
– med økologisk honning og urter

Braisserede Svinekæber
– af dansk øko-gris
– få 100 gr ekstra *50,-

Dagens Hovedret
Se dagens menu på tavlen eller spørg vores søde tjenere

Pimp din bøf
Sprød røget bacon   + 50,-
Kæmperejer i hvidløgssmør+ 75,-

 

BØRNERET:100,-
For børn under 12 år, serverer vi lækre børneretter.
Vælg mellem:
Okse, fisk, kylling eller gris – spørg vores tjenere

—  Sidedish —

sidedish.png

Pommes frites
Groftmos med rodfrugter og friske urter
Bønner med bacon og skalotteløg
Variation af kål vendt i citronsafter og urter
Smørstegte shiitake svampe med hvidløg og soya *+ 25,-
Tomatsalat med sherry vinaigre, rødløg
og græskarkerner
Clemens friske salat   *+ 25,-


hummer.png

—  Sauce —

Svampesauce
Madagaskarpebersauce
Rødvinssauce
Sauce Bearnaise med skalotteløg og estragon*
Chilimayo
Estragonmayo

* Da vores Sauce Bearnaise er hjemmerørt, serveres den lun

 
ClemensGastroBarBeef1.jpg


—  Dessert  —

spoondessert.png

Clemens Trifli
– med portvin, makroner, hvid chokoladecreme
med anis og vanilje samt letpisket fløde

Gateau Marcel   *+25,-

Hvid chokolade Pannacotta
– på kiksebund med gelelåg af rabarber

Kagetallerken med is
Variation af små mundgodter

Belgisk vaffel
–  med Vebbestrup økologisk vaniljeis

—  OST —

ost.png

3 slags ost
 En blød, en fast og en blåskimmel med surt, sødt og sprødt

Stegt camembert
– med smørristebrød og solbær syltetøj